Holistic lifestyle programma

HOLISTIC LIFESTYLE Programma

Word de gezondste versie van jezelf!

Stress, vermoeidheid of omstandigheden kunnen een gezonde levensstijl in de weg staan. Hoe graag je het ook wilt, soms lukt het simpelweg niet om een gezond, gebalanceerd en energiek leven te leiden. Ben je klaar met ongezonde gewoontes waar je maar geen grip op krijgt en wil je meer tijd voor jezelf nemen? Laat je dan door verschillende professionals op gebied van food, mind, body & life een paar maanden begeleiden.

De Mind Heart Praktijk werkt samen met een leefstijlcoach, diëtist, fysiotherapeuten, ademcoach en business coach. Samen zorgen zij voor een holistische behandeling om de gezondste versie van jezelf te worden!

 

             


"De holistische visie betekent dat je kijkt naar de mens als geheel: lichaam, gevoelens, gedachten en verlangens: alles is één en hangt met elkaar samen. Wij geloven er sterk in dat als je op deze manier naar klachten en ongezonde patronen kijkt, je meer kans hebt op succes en duurzame resultaten."


WAT KUN JE VERWACHTEN?

Start met een gratis Holistic Lifestyle Check-in 

Online ontmoet je jouw leefstijlcoach en bespreek je jouw hulpvraag en klachten. Daarnaast krijg je uitleg over het holistisch leefstijl programma en kun je jouw vragen stellen. Je ontvangt toegang tot een vragenlijst waarmee je jouw holistische leefstijlcirkel invult. Je geeft een score aan verschillende factoren die horen bij de 4 gebieden; food, body, mind & life. Zo krijgen we een beeld van jouw leefstijl, gezondheid en gedragspatronen.

Interesse?

VRAAG OM EEN GRATIS KENNISMAKING

Intake & leefstijlplan

Na de check-in ontvang je een uitgebreide intake met analyse gebaseerd op jouw score op de 4 gebieden waarmee in overleg met de verschillende professionals een persoonlijk leefstijlplan wordt opgesteld.

Er volgt een tweede gesprek waarin je het persoonlijk leefstijlplan ontvangt en waarmee je de komende maanden samen met jouw leefstijlcoach aan de slag kunt gaan. Je zal stil staan bij je motivatie voor dit plan en krijgt de mogelijkheid om een go of no-go aan het leefstijlplan te geven.

Resultaatmeting

Gedurende het gehele programma heb je met jouw leefstijlcoach evaluatiegesprekken waarbij jullie gezamenlijk kijken hoe het ervoor staat met jouw leefstijlcirkel. Hoe hoog scoor je nu op elk van de gebieden en is er bijsturing of uitbreiding van jouw plan nodig? 

Interesse?

VRAAG OM EEN GRATIS KENNISMAKING

  • Mind Heart Praktijk

Neem contact op

Wil je direct contact? Dat kan via  Whatsapp of bel naar  0202157705

Of vul onderstaand formulier in: